Ua mālama ʻia ka hālāwai Q1 a me ka seminar hoʻolālā o GS Housing Group ma ka Guangdong Production Base

Ma 9:00 am ma ʻApelila 24, 2022, ua mālama ʻia ka hālāwai hapaha mua a me ka seminar hoʻolālā o GS Housing Group ma ka Guangdong Production Base.ʻO nā poʻo a pau o nā hui a me nā māhele ʻoihana o GS Housing Group i hele i ka hālāwai.

China Factory Modular Mobile Prefab Prefabricated Portable Container House for Home Office LivingF lat Pack (8)

I ka hoʻomaka ʻana o ka ʻaha kūkā, ua hana ʻo Ms. Wang, ke kikowaena mākeke o ka hui hale GS, i kahi hōʻike loiloi e pili ana i ka ʻikepili hana o ka ʻoihana mai 2017 a 2021, a me kahi hoʻohālikelike hoʻohālikelike o ka ʻikepili hana i ka hapaha mua o 2021 a. ka hapaha mua o 2022. E hōʻike i ka poʻe i komo i ke kūlana ʻoihana o kēia manawa o ka hui GS Housing a me nā ʻano hoʻomohala o ka ʻoihana a me nā pilikia i loaʻa i kēia mau makahiki i wehewehe ʻia e ka ʻikepili ma nā ala intuitive e like me nā pakuhi a me nā hoʻohālikelike ʻikepili.

Ma lalo o ka mana o ke kūlana waiwai paʻakikī a loli ma ka home a ma waho a me ka normalization o ka honuacovid-19ka pale ʻana a me ka mālama ʻana i ka maʻi maʻi, ke wikiwiki nei ka ʻoihana i ka reshuffle, e kū ana i nā hoʻokolohua he nui i lawe ʻia e ka piʻi a me ka lalo o ke kaiapuni o waho,Hale GSkanaka haʻahaʻa i ka honua, hoʻoikaika i mua, hoʻoikaika iā lākou ihomanagement, e holomua ana i ka hoʻokūkū makeke ikaika, ua mālama ka ʻoihana holoʻokoʻa i kahi ʻano hoʻomohala maikaʻi.

China Factory Modular Mobile Prefab Prefabricated Portable Container House for Home Office LivingF lat Pack (9)

A laila, nā poʻo o nā hui a me nā keʻena ʻoihana oGS Hale HuiUa māhele ʻia i ʻehā mau pūʻulu, a he kūkākūkā koʻikoʻi lākou e pili ana i ke kumumanaʻo "ʻAuhea ka hoʻokūkū o ka ʻoihana i nā makahiki ʻekolu e hiki mai ana? Pehea e kūkulu ai i ka hoʻokūkū o ka ʻoihana i nā makahiki ʻekolu e hiki mai ana ", ʻO ka hui i nā makahiki ʻekolu e hiki mai ana a me nā pilikia o kēia manawa o ka ʻoihana, a waiho i mua i nā hopena kūpono.

Ua ʻae nā kānaka a pau ʻo ka moʻomeheu ʻoihana ka hoʻokūkū koʻikoʻi e hōʻoia i ka ulu ikaika o ka ʻoihana.Pono mākou e paʻa i ko mākou manaʻo kumu, e hoʻomau i ka hoʻokō i ka moʻomeheu hui maikaʻi oHale GSa hāʻawi aku.

He mea nui ka hana makeke no na makahiki ekolu e hiki mai ana.Pono mākou e haʻahaʻa i ka honua, i kēlā me kēia pae, a hoʻomau i ka hoʻomohala ʻana i nā mea kūʻai aku me ka mālama ʻana i nā mea kūʻai kahiko.

E hoʻoikaika i ka wikiwiki o ka noiʻi a me ka hoʻomohala ʻana i nā huahana, e hoʻomau mau i nā huahana, a hoʻomaikaʻi i ka hoʻokūkū koʻikoʻi o nā huahana.ʻOiai ua oʻo ka ʻenehana a mālama pono ʻia ka maikaʻi, hoʻomaikaʻi ʻia nā lawelawe kākoʻo, ke kiʻi brand oHale GSkūkulu ʻia, a hoʻokō ʻia ka hoʻolālā hoʻomohala hoʻomau.

China Factory Modular Mobile Prefab Prefabricated Portable Container House for Home Office LivingF lat Pack (6)

E hoʻoikaika i ke kūkulu ʻana i nā talent echelon a hoʻonui i ka hoʻokūkū o nā ʻoihana.E hoʻokumu i kahi hana hoʻomaʻamaʻa talena kūpono, e hilinaʻi ana i ka hoʻomaka ʻana i ka wā pōkole, ka hoʻomohala lōʻihi ma o ke aʻo ʻana, a loaʻa iā ia ka hana hematopoietic o nā talena.Hoʻohana i nā ʻano hoʻomaʻamaʻa multi-channel, multi-form a multi-carrier no ke kūkulu ʻana i kahi hui kūʻai kiʻekiʻe.Ma o ka hoʻonohonoho ʻana i nā hoʻokūkū, nā haʻiʻōlelo a me nā ʻano ʻano ʻē aʻe e ʻike ai i nā kālena, hoʻonui i ka hoihoi o nā limahana, a hoʻomaikaʻi i ko lākou mau pono pilikino.

China Factory Modular Mobile Prefab Prefabricated Portable Container House for Home Office LivingF lat Pack (4)

Ma hope mai, ua hana ʻo Ms. Wang Liu, ka luna nui o ka hui kaulahao lako, i kahi hōʻike kikoʻī e pili ana i ka hoʻomohala ʻana o ka hana o kēia manawa o ka hui kaulahao a me ka hoʻolālā hana ma hope.Ua ʻōlelo ʻo ia, ʻo ka ʻoihana kaulahao lako a me kahana ʻanaʻO nā hui kumu e hānai a hānai i hope, hānai a me ka pilina symbiotic. I ka pae hope,kolue pili pono me nā hui kumu no ka hoʻomohala maʻamau.

China Factory Modular Mobile Prefab Prefabricated Portable Container House for Home Office LivingF lat Pack (5)

ʻO ka hope, ʻo Mr. Zhang Guiping, Pelekikena oHale GSHui, haiolelo hoopau.Ua ʻōlelo ʻo Mr. Zhang, pono mākou e hoʻokumu i ka mākeke o kēia manawa, e hoʻoulu iā mākou iho, e ʻaʻa e hōʻole i nā hana i nehinei, a e hoʻokūkū i ka wā e hiki mai ana;hoʻomohala huahana a me ka hoʻomaikaʻi ʻana, mai ka manaʻo o nā mea kūʻai aku, e hoʻokō i nā pono o ka mea kūʻai aku, e hoʻomanaʻo mau i ka hoʻomaʻamaʻa ʻoihana o "ka maikaʻi ka hanohano o kahi ʻoihana", koʻikoʻi Control quality;e uhaki i ka noʻonoʻo kuʻuna, e hoʻokipa i ka ʻoihana me ka manaʻo maikaʻi, e hoʻomau i ka hana hou ʻana i nā kumu kūʻai aku, a e hoʻoulu hohonu i ka mākeke;e lanakila i nā pilikia me ka manaʻo paʻakikī o ka hakakā, a hoʻomaʻamaʻa i ka manaʻo kumu a me ka misionari me ka hana ikaika.

ʻO China Factory Modular Mobile Prefab Prefabricated Portable Container House for Home Office LivingF lat Pack (3)

I kēia manawa, ʻo ka hālāwai hapaha mua a me ka seminar hoʻolālā oHale GSUa pau pono ka hui ma 2022.He ala lōʻihi nō ka hele ʻana, akā ʻo ko mākou ikaika a paʻa i kā mākou mau ʻanuʻu, e hoʻoikaika ana i ka ʻike ʻoihana o "ka hoʻoikaika ʻana e lilo i mea lawelawe ʻoihana modular hale ʻoi loa" no ke koena o ko mākou ola.

China Factory Modular Mobile Prefab Prefabricated Portable Container House for Home Office LivingF lat Pack (7)

Ka manawa hoʻouna: 16-05-22