Ua holo wikiwiki ʻo GS Housing i ka laina mua o ka hoʻopakele & hoʻopakele pōʻino

Ma lalo o ka mana o ka ua mau, ua hiki mai nā kahe nui a me nā ʻāina i ke kaona merong, Guzhang County, Hunan Province, a ua luku ʻia ka lepo i kekahi mau hale ma ke kauhale kūlohelohe o paijilou, merong village.ʻO ke kahe nui ma Guzhang County i hoʻopilikia i 24400 poʻe, 361.3 ʻeka o nā mea kanu, 296.4 ʻeka o ka pōʻino, 64.9 ʻeka o ka ʻohi make make, 41 mau hale ma 17 mau hale i hāʻule, 29 mau hale ma 12 mau hale i pohō nui loa, a me kahi 10 miliona mau poho waiwai. RMB.

hale modular (4) hale modular (1)

I ke alo o ka waikahe koke, ua kū mau ʻo Guzhang County i nā hoʻokolohua koʻikoʻi.I kēia manawa, ke hana ʻia nei ka hoʻonoho ʻana i nā poʻe pōʻino, ka hoʻopakele ʻana iā lākou iho a me ke kūkulu hou ʻana ma hope o ka pōʻino.Eia naʻe, ma muli o ka nui o nā pōʻino a me nā pōʻino hohonu, nui ka poʻe i hoʻopilikia ʻia e noho nei i nā hale o nā ʻohana a me nā hoaaloha, a paʻakikī loa ka hana o ka hoʻihoʻi ʻana i ka hana a me ke kūkulu hou ʻana i ko lākou mau home.

hale modular (2)

Ke pilikia kekahi ʻaoʻao, kākoʻo nā ʻaoʻao a pau.I kēia manawa koʻikoʻi, ua hoʻonohonoho koke ka hale o GS i nā kumuwaiwai kanaka a me nā mea waiwai e hoʻokumu i kahi hui kaua wai a me nā hoʻopakele a holo wikiwiki i ka laina mua o ka hoʻopakele a me ka hoʻopakele pōʻino.

hale modular (13)

Ua hāʻawi aku ʻo Niu Quanwang, ka luna nui o ka hale GS, i ka hae i ka hui ʻenekinia hale hale GS i hele i ka hakakā ʻana i ka wai a me ke kahua hoʻopakele pōʻino e hoʻokomo i nā hale pahu I ke alo o ka pōʻino koʻikoʻi, ʻo kēia pūʻulu o nā hale pahu i kūʻai ʻia he 500000 yuan paha. e hāʻule i loko o ka bākeke no ka poʻe i hoʻopilikia ʻia, akā ke lana nei ko mākou manaʻo e hiki i ke aloha a me ka hoʻoikaika liʻiliʻi o ka hui hale GS ke hoʻouna aku i kahi pumehana i nā poʻe i hoʻopilikia ʻia a hoʻoikaika i ka wiwo ʻole a me ka hilinaʻi o kēlā me kēia mea e lanakila ai i nā pilikia a lanakila i ka pōʻino, E ʻoluʻolu lākou i ka pumehana a nā pōmaikaʻi mai ka ʻohana pilikanaka.

hale modular (3)

ʻO nā hale i hāʻawi ʻia e ka hale GS e hoʻohana ʻia no ka mālama ʻana i nā mea kōkua pōʻino ma ka laina mua o ka hakakā ʻana a me ka hoʻopakele ʻana i ka wai, nā alanui alanui a me ka pou kauoha ma ka laina mua o ka hoʻopakele.Ma hope o ka pōʻino, e koho ʻia kēia mau hale i mau lumi papa no nā haumāna o ke kula hope a me nā hale hoʻomaha no ka poʻe i hōʻeha ʻia ma hope o ka pōʻino.

hale modular (10) hale modular (6)

Hōʻike hou kēia hana hāʻawi aloha i ke kuleana pilikanaka a me ka mālama kanaka o ka hale GS me nā hana kūpono, a ua hoʻokani i kahi kūlana hoʻohālike i ka ʻoihana like.Ma ʻaneʻi, kāhea ka hale GS i ka lehulehu e hoʻoili i ke aloha no ka manawa pau ʻole.ʻO ka lima i ka lima e hāʻawi i ka hui, kūkulu i kahi hui kuʻikahi a hana i kahi lewa maikaʻi.

E kū'ē i ka manawa, ua hana nā mea a pau no ka hoʻopakele pōʻino.E hoʻomau ka hale GS i ka nānā a hōʻike i ka hahai ʻana o ka hāʻawi aloha a me ke kōkua ʻana i ka pōʻino ma ka wahi pōʻino.

hale modular (9) hale modular (8)


Ka manawa hoʻouna: 09-11-21